Randprogrammering 2.0

Podium Pulchri in gesprek met...

Ine van Son, Johannes Gérard, Dana La Monda en Saad Jasim.
Ine van Son, is een textiel kunstenares. Zij maakt installaties, collages, boekrollen en beeldverhalen. Zij vindt haar inspiratie in Ierland en het Midden-Oosten.
pulicaties: catalogus Arttreat, Even Bijbomen, Nieuwsklok, Leidsch Dagblad.
Johannes Gérard is woonachtig in Den Haag en  Berlijn.Hij werkt in verschillende disciplines  fotografie, video, installaties, drukgrafiek en performce. Johannes woonde in veel verschillende landen waardoor zijn introverte oeuvre intercultureel getint is en hij in diverse landen exposeert.
Dana La Monda, heeft veel gereisd met een een voorliefde voor fotografie. Zo vormen haar foto’s ons tweede geheugen.Fotografen zoals Dana LaMonda zien waar wij overheen kijken, zij geven ons het geheugen terug. Dana studeerde aan de Vrije Academie in Den Haag en Amsterdam. Zij deed projecten in binnen-en buitenland. Zij volgde verschillende masterclasses en maakte werk in opdracht. ( oa gemeente Den Haag)Verschillende publicaties staan op haar naam. Sinds 2011 is Dana LaMonda lid van Pulchri Studio.

Saad Jasim, Is geboren en opgegroeid in Irak. Zijn vader was een beroemd fotograaf. Saad studeerde aan de Kunstacademie in Bagdad, afdeling grafische vormgeving. Na zijn afstuderen heeft hij als fotojournalist in Irak gewerkt. In 1999 is hij met zijn gezin naar Nederland geemigreerd. 2002 heeft hij een fotoboek gepubliceerd over het leven van asielzoekers in Nederland onder de titel “1001 nacht gewacht”. Tussen 2006-2008 heeft hij bij de Open Studio te Amsterdam theoretische kennis en ervaring opgedaan als videomaker en camerajournalist. Saad maakt korte films, hij heeft deel genomen aan Arabische FilmFestival in Rotterdam en Abu Dhabi, waar onder prijswinnaars viel.Saad woont en werkt in Den Haag.

 


Periode: 
donderdag, 7 december, 2017 - 18:00