Zaterdag 7 april was de opening van de Voorjaarssalon 2018. Waren 3 genomineerden: Marus van der Made, Araun Gordijn en Jozef van der Horst.

Ingevolge artikel 10, lid 2 van de statuten van de Vereniging volgt onderstaand een opgave van aspirant kunstlievende leden.

Rond de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden:

26 november - Sociëteit/restaurant 16:00 uur dicht (keuken om 15:00 uur dicht)

U wist het misschien niet, maar met een ooievaarspas krijgen kunstenaars korting op hun contributie. Er zijn een aantal leden die gebruik maken van deze regeling.

Gedurende een termijn van vier weken- na de ballotagedatum -

In september zullen Saskia Mees en Isabella Chapel opnieuw optreden in Pulchri Studio. Zie de pagina 'agenda' voor alle data.

Inmiddels zijn de details bekend rondom de jubileumviering van onze vereniging. Er gaat een hoop gebeuren! Hieronder alle info overzichtelijk op een rij.

Wist u al dat er vanaf heden leuke kinderkunstworkshops worden georganiseerd in Pulchri? De workshops zijn gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar, maar ouder mag ook!

Wist u al dat wij ook aan Instagram "doen"? Ja, ook daar hebben wij een social media profiel. De inhoud is weer iets anders dan de andere kanalen, neem dus vooral een kijkje.

Pagina's