Werk van MARJA VAN BIJLEVELT is t/m 3 juni te zien bij galerie Phoebus. Zij toont hier zeven werken op papier uit 2018, waarover zij schrijft:

Francien Krieg heeft een crowdfunding project gestart in de hoop een prachtig kunstboek te kunnen uitbrengen, dat 'Precious Bodies' zal gaan heten.

Ingevolge artikel 10, lid 2 van de statuten van de Vereniging volgt onderstaand een opgave van aspirant kunstlievende leden.

Rond de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden:

26 november - Sociëteit/restaurant 16:00 uur dicht (keuken om 15:00 uur dicht)

U wist het misschien niet, maar met een ooievaarspas krijgen kunstenaars korting op hun contributie. Er zijn een aantal leden die gebruik maken van deze regeling.

Gedurende een termijn van vier weken- na de ballotagedatum -

In september zullen Saskia Mees en Isabella Chapel opnieuw optreden in Pulchri Studio. Zie de pagina 'agenda' voor alle data.

Inmiddels zijn de details bekend rondom de jubileumviering van onze vereniging. Er gaat een hoop gebeuren! Hieronder alle info overzichtelijk op een rij.

Wist u al dat er vanaf heden leuke kinderkunstworkshops worden georganiseerd in Pulchri? De workshops zijn gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar, maar ouder mag ook!

Pagina's