Eric Hirdes in Project 2.0 Gallery

Het werk van Pulchri-kunstenaarlid Eric Hirdes zal te zien in Project 2.0 Gallery aan het Noordeinde t/m 21 mei. Ga vooral een kijkje nemen.

Persbericht van Eric Hirdes/Project 2.0 Gallery:

Schilderen is voor Eric Hirdes een doorgaand proces, waarbij een voltooid werk aanleiding geeft een volgende te beginnen. Zijn uitgangspunt voor een schilderij ontstaat in zijn denken erover; kijkend naar eerder gemaakte werken en het reflecteren over de mogelijkheden ervan. Kleine notities, krabbeltjes, ideeën, muziek, belevenissen uit het dagelijks leven vormen daarnaast een aanleiding een werk te beginnen dan wel te voltooien.

De schilderijen van Eric Hirdes zijn abstract en zijn opgebouwd uit vorm, lijn en structuur en kunnen verleiden door zijn kleur, huid, compositie of verhaal.  Maar bovenal dragen de werken een geheim in zich, waardoor je er telkens weer opnieuw naar wilt kijken. Een schoonheid die nooit verveelt.

De expositie wordt officieel geopend op zondag 23 april om 15.00 uur door de welbekende communicatie adviseur Jack de Vries. U bent van harte uitgenodigd om samen met de kunstenaar het glas te heffen op zijn nieuwe tentoonstelling.

Adres:
Project 2.0 Gallery 
Noordeinde 57 
2514 GC Den Haag
070 - 3450357