Pop-up expositie: Kunstcongres met perspectief - 11 maart - Pulchri

Het Kunstcongres met perspectief is dé plek voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken. Het Kunstcongres staat in het teken van participatie, talentontwikkeling en exposeren. UWV wil hierin samen met publieke en private samenwerkingspartners een podium bieden. De deelnemers exposeren hun favoriete kunstwerk, gaan netwerken en in gesprek met andere creatieven uit de regio onder leiding van een kunstbuddy.
Het Kunstcongres wil ook andere organisaties inspireren om mensen met een arbeidsbeperking een weg naar werk te bieden.

Op 11 maart presenteren beeldend kunstenaars met een arbeidsbeperking, uit Zeeland, ZuidHolland en het westen van NoordBrabant, hun kunstwerk in PulchriStudio in DenHaag tijdens het Kunstcongres met perspectief regio West. Een dag die in het teken staat van netwerken, talentontwikkeling en jezelf zichtbaar maken. Doe jij ook mee? Voor deelnemen kijk op de volgende link: https://kunstcongres.uwv-aanmelden.nl/deelnemer-kunstcongres-west

Staatsecretaris Tamara van Ark opent om 13.15 uur officieel de pop-up expositie van de deelnemers. Werkgevers en kunstliefhebbers zijn ook van harte uitgenodigd om het middagprogramma bij te wonen. Verruim je blik met kunst en ontdek verborgen talenten.

Meer info vind je hier: https://perspectief.uwv.nl/kunstcongres/kunstcongres-west 

Je kan je via de volgende link registreren: https://kunstcongres.uwv-aanmelden.nl/genodigden-west