Vanaf 22 mei Pulchri geopend!

Vanaf 22 mei zijn we geopend voor publiek, wij hopen u weer te verwelkomen bij onze tentoonstellingen.
Van dinsdag t/m zondag zijn we geopend van 12.00- 17.00 uur. 
Het restaurant zal op 2 juni open gaan.

De eerstkomende openingen van exposities zijn besloten i.v.m. het maximaal aantal toegestane bezoekers.
Privé rondleidingen (maximaal 2 personen) door de exposant zijn mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met galerie@pulchri.nl.

Wij vragen bezoekers zich te houden aanze voorlopige regels:

Binnenkomst
U treft meteen bij de ingang de balie aan. Een medewerker zal u enkele vragen stellen, zoals heeft u verkoudheidsverschijnselen, heeft u koorts enz.
U krijgt een toegangsbewijs, een geplastificeerde kaart met de regels. Er zijn 30 kaarten, als deze op zijn kunt u vooralsnog niet naar binnen. De kaarten worden steeds na gebruik ontsmet.
Graag u handen bij binnenkomst ontsmetten. Op verschillende plaatsen in het gebouw staan ontsmettingsgels. Graag deze gebruiken als het nodig is.

Sociëteit
Er mogen voorlopig maximaal 30 personen in de sociëteit en in de hal of gang. In tuin zijn 34 zitplaatsen beschikbaar. U kunt alleen plaatsnemen als u reserveert. Bij voldoende ruimte kunt u ter plaatse reserveren.
Let op: men dient in de sociëteit en de tuin te zitten, staan en rondlopen is niet toegestaan. Daarnaast wordt iedereen verzocht zoveel mogelijk met pin te betalen. 

Na 17.00 uur wordt u door een medewerker van MuseumCatering, een bestuurslid van Pulchri of een lid van de sociëteitscommissie mogelijk aangesproken.   
Houdt altijd 1,5 meter afstand en verleen tegemoetkomende gasten voorrang. Graag rechts aanhouden in de gangen. Mochten er in één van de zalen kleinschalige bijeenkomsten zijn, dan is het niet toegestaan die zaal te betreden.
De bekeuringen voor de cateraar en de bezoeker bij een overtreding zijn fors. Dus houdt u zich aub aan te regels. Twijfelt u of iets wel of niet mag, dan graag niet doen.

Openingstijden  galerie & sociëteit:

dinsdag t/m zondag: van 12.00- 17.00 uur

Het klinkt misschien beangstigend of nogal veel, maar het valt reuze mee. Als we er eenmaal aan gewend zijn, gaat het vanzelf.
We hopen u snel weer te zien. We staan er klaar voor.