Kunst voor Tineke

8 jan 2015 t/m 21 jan 2015
  • Klinkenberggalerie I
  • Klinkenberggalerie II

Galeriemedewerker Tineke Beckers heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en neemt afscheid van Pulchri. Ze krijgt een bijzondere tentoonstelling aangeboden als afscheidscadeau, meer dan 70 kunstenaarsleden stellen van donderdag 8 januari tot en met 21 januari 2015 in de Klinkenbergzalen een werk tentoon te harer ere.

Tineke Beckers is op 1 oktober 1980 in dienst gekomen van Pulchri en was altijd een zeer gewaardeerde kracht die zich met veel kennis van zaken inzette voor Pulchri en als vraagbaak fungeerde voor zowel kunstenaars als publiek. Pulchri biedt haar als dank een kunstwerk aan. Ze mag voor één keer haar eigen smaak tonen en een keuze maken uit de tentoongestelde werken. Welk kunstwerk ze mee naar huis zal nemen, maakt ze bekend op haar afscheid.

De officiële opening van de expositie “Kunst voor Tineke” is op zaterdag 10 januari om 18.00 uur.  Tamis Kout, kunstlievend lid en lid van de Stichting Exploitatie zal de opening verrichten.
De tentoonstelling eindigt op woensdag 21 januari met het feestelijke afscheid van Tineke om 17.00 uur in de Weissenbruchzaal.

Klinkenberggalerie, 8 t/m 21 januari 2015